EEN MARKETING COMMUNICATIE SPECIALIST DIRECT TOT JE BESCHIKKING

In abonnementsvorm adviserend en uitvoerend inzetbaar.

DE VOORDELEN:

Zekerheid en up to date
Direct toegang tot en advies van een marketing & communicatie specialist van AMS biedt veel voordelen voor organisaties die hun marketing & communicatie activiteiten willen optimaliseren en willen inspelen op het steeds veranderende communicatie landschap. Belangrijk voordeel is de toegang tot een team van experts met uiteenlopende vaardigheden en kennis, waardoor je weet dat de marketing & communicatie behoeften van de organisatie efficiënt en effectief worden aangepakt.

Kostenbesparing
Door AMS in te schakelen op basis van projecten of tijdseenheden, kunnen organisaties de kosten verminderen die gepaard gaan met het in dienst nemen van een fulltime marketing & communicatie specialist.

Toegang tot expertise
A Monkey Story biedt organisaties toegang tot brede en diepgaande marketing & communicatie expertise. AMS heeft ervaring in verschillende sectoren en kan op basis daarvan een adequate strategie aanbevelen en helpen uitvoeren voor specifieke marketing & communicatie uitdagingen.

Flexibiliteit
Organisaties kunnen AMS op afroep inschakelen wanneer dat nodig is, waardoor ze flexibel kunnen inspelen op veranderende marketing & communicatie behoeften, specifieke projecten en groei in het algemeen.

BEL VOOR EEN GOED GESPREK EN SCHERP ADVIES: 0654285810