CONCEPT EN STRATEGIE ONLINE

A Monkey Story ontwikkelt websites en online webapplicaties samen met Christian Takes van internetbureau Project23. Deze samenwerking stelt ons in staat om op vrijwel ieder online communicatievraagstuk een solide antwoord te formuleren. Samen met de opdrachtgever analyseren we de vraag en komen we tot flexibele online oplossingen en instrumenten.

Creatie en concept website
Een doordacht concept en sterke visuele elementen van een website zijn cruciaal. ‘a Monkey Story’ denkt primair vanuit jouw doelgroep en de positionering van jouw merk. Op een open minded manier werken wij toe naar de beste creatieve, online oplossingen voor jouw organisatie.

Ontwikkeling en productie
Ontwikkeling en productie gaat bij ‘a Monkey Story’ net iets verder dan alleen het bouwen van een website. Wij ontwikkelen duurzame online systemen en tools en houden rekening met de schaalbaarheid van de site. Daarom bouwen we full responsive sites gebaseerd op een open source Content Management Systeem (CMS), zodat de site op elk device goed benaderbaar is en via het CMS bedienbaar.

BEL VOOR EEN GOED GESPREK EN SCHERP ADVIES: 0654285810