CONCEPT EN STRATEGIE IN BEELD

A Monkey Story werkt regelmatig met fotograaf Thomas Franke, waardoor een nauwe samenwerking is ontstaan. Een samenwerking gebaseerd op de overtuiging dat een gepassioneerde uitwisseling van ideeën in het belang is van onze opdrachtgevers en het resultaat.

Nieuwsgierigheid naar elkaars vakgebied en expertise, gekoppeld aan eigenwijze bemoeizucht zijn daarbij geen onbekende fenomenen voor ons. We gaan het aan, beargumenteren onze zienswijze en houden daarmee de kwaliteit van onze dienstverlening op een hoog niveau. Het kruizen van de professionele degens kent geen verliezers, slechts winnaars.

Achtergrond Thomas Franke
Studie Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie, met specialisatie in Media en Publiek en een algemene opleiding in kunstgeschiedenis, geschiedenis, erfgoedtheorie, materialenkennis, projectmanagement en recht. 

Gericht op het vertellen van erfgoed verhalen op een inclusieve en toegankelijke manier. Afstudeeronderzoek naar de Maker Movement in Nederland, en een scriptie geschreven voor erfgoed instellingen die Makers willen betrekken bij hun instellingen. 

BEL VOOR EEN GOED GESPREK EN SCHERP ADVIES: 0654285810